Imprimir aquesta pàgina

El projecte Enxaneta celebra un Ple

Els infants i famílies Enxaneta de Calldetenes varen fer divendres un Ple, per conèixer l'Ajuntament i el seu funcionament.

Des del mes de març el grup del projecte educatiu Enxaneta de Calldetenes està treballant l’Ajuntament, qui en són els regidors, quina és la seva tasca i altres aspectes relacionats amb el consistori municipal. La temàtica s’ha treballat a partir d’un dossier, amb tota la informació necessària perquè els infants i les seves famílies, entenguin quin és el paper de l’Ajuntament al poble. L’objectiu final d’aquest treball, acomplert el divendres passat 6 de maig, era visitar la Casa de la Vila i celebrar un ple amb el seu corresponent ordre del dia, alcalde i regidors Enxaneta, i grups municipals amb les seves propostes per Calldetenes.

Enxaneta és un projecte educatiu del Consell Comarcal en el qual, mitjançant l’acompanyament d’un educador, les famílies fan dinàmiques de joc, deures i debat traspassant els límits clàssics de les aules. Els protagonistes d’aquesta proposta a Calldetenes són 8 alumnes i els seus pares i mares, molt implicats, que realitzen diverses activitat acompanyats per un mentor i amb el suport de la regidoria d’Educació de l’ajuntament de Calldetenes.