Autor: Blai Parramon Pla
Categoria: Queixa
Data: Dimecres, 24 abril 2013
Destinatari:
Miquel Erra Gallach
Sanitat, Ensenyament i Patrimoni Cultural
Miquel Erra Gallach
Pont 1 de maig CEIP i escola bressol

Miquel,

M'adreço a tu com a màxim responsable d'ensenyament municipal per adreçar-te una queixa, entenent que la responsabilitat per aquesta es compartida amb els equips directius de l'escola i l'escola bressol, però en tot cas et vull transmetre’t el meu malestar.

T'exposo la meva queixa.

El proper dilluns i dimarts dia 29 i 30 d’abril tant el CEIP i l'escola bressol, aprofitant els dies de lliure elecció, no seran lectius, es a dir, els alumnes tindran festa, que sumat al dia festiu de l'1 de maig faran un total de 3 dies sense classes o servei de guarderia.

Sense profunditzar amb la necessitat o no dels dies de lliure elecció no aprovo de cap manera el fet de concentrar aquests dos dies amb un dia festiu.

No cal oblidar-nos que els alumnes, bàsicament els del CEIP, han fet les vacances de setmana Santa i ara, al cap de pocs dies, faran 3 dies de festa, crec que tantes aturades lectives no poden ser bones acadèmicament. A més, aquests dos dies de lliure elecció són laborals pels pares, fet que agreuja més el problema.

L'error encara es més important en el cas de l'escola bressol, que tot i que dos dies no afectarà a l'aprenentatge del nen/a, si que afecta al servei, que es deixa de prestar. No cal oblidar que l'escola bressol es un servei "per guardar els nens que es paga".

Bé, aquesta de moment es la queixa que et volia adreçar. Espero que en el futur intenteu que no es torni a produir aquesta situació.

Blai Parramon Pla


Resposta

03/05/2013

Benvolgut Blai,

abans de res disculpar-me per no haver-te respòs abans, em calien le clausd'accés  i no les tenia. Som conscients que les festes escolars sempre són un trasbals pels pares que treballeu i per aq uest motiu el Consell escolar de 'Escola Bressol ha optat sempre per tal que les festes escolars coincideixin, sempre que sigui posssible, amb les de l'escola Sant MArc doncs hi ha famílies que tenen fills als dos centres.

 Volia informar-te que aquestes festes escolars les aprova el consell escolar abans d'acabar el curs acadèmic on en ell hi ha tots els sectors representats: educadores, pares, personal PAS  i un representant de l'ajuntament. També recordar-te que abans es feia festa per setmana santa i ja ens els darrers cursos l'escola ha estat oberta com també roman oberta fins a finals de juliol, fet que no passava anteriorment.

Per a qualsevol dubte o aclariment no dubtis en demanar-m'ho i millor pel correu-e doncs el consensus sempre l'has d'anar a buscar i no és tan ràpid.

Salutacions cdials

 

Miquel Erra

Regidor d'Ensenyament 

Nova carta


Agenda de participació

Juliol 2018
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Identificació

Twitter setting false

Plaça Onze de Setembre, s/n :: 08506 Calldetenes :: Tel. 93 886 31 05 :: calldetenes@diba.cat :: ¿No tens un compte? ::