Autor: Joan Pi Puig
Categoria: Consulta
Data: Dilluns, 26 Novembre 2012
Destinatari:
Marc Verdaguer Montanyà
Alcaldia. Governació, Benestar Social, seguretat ciutadana i gent gran
Marc Verdaguer Montanyà
Ingressos i despeses-4.

Bon dia Marc,

Aquest escrit vol ser una continuació del anterior que titulava "Ingressos i despeses-3",  del que per una banda vull agrair-te que per fi algú hi donés resposta, i par altre vull lamentar que aquesta no s' ajusti al que et demanava.

En la teva resposta et limites a donar "un pressupost executat", en definitiva la despesa que hi ha hagut, sense dubte per fer notar que aquesta es inferior a la de exercissis anteriors, amb la que està caient només faltaria !!, sense fer cas de que el que et demanava era un detall per partides d' aquesta despesa, i sobretot un detall dels ingressos de les mateixes partides, uns ingressos en els que en el teu escrit no fas ni la més mínima referència.

No donar la informació tal com es demana a mi em fa pensar en dues possibilitats, la primera  que l' ajuntament no disposa de manera detallada d' aquesta informació, cosa que posaria en entredit la seva capacitat de gestió, o bé que no creu oportú donar-la d' una manera clara, cosa que posaria en entredit la seva voluntat de transparència. No s' em acudeix cap altre possibilitat.

Esperant que un dia ús decidiu a donar aquesta informació als veïns, seria fantàstic que ho féssiu sense necessitat de que la demanin si realment voleu ser transparents, et faig una nova consulta que per recent segur que teniu la informació més a mà.

Ens podries donar el resultat econòmic de la darrera representació al Auditori-Teatre de l' obra "CELOBERT" el passat dissabte 24 de Novembre ?. Igual que en el altre escrit, voldria que es publiques amb tot el detall tant els ingressos com les despeses. Suposo que els ingressos son únicament el que es va recaptar per les entrades venudes, però en el apartat de despeses, m' agradaria saber el detall de que ens va costar l' obra, quines despeses fixes ens costa obrir el teatre (llum calefacció..), quines van ser les despeses en propaganda i difusió de l' obra, quin cost va representar les compensacions a tècnics, venedors d' entrades, neteja del local etc. etc., per la seva feina.

Moltes gràcies.


Resposta

10/01/2013

 

Bona nit Joan,

 

Perdona el retràs en la resposta.

Aquí tens els resultats econòmics que demanes:

 

Ingressos (venda d'entrades): 3.604 €

Despeses

  Companyia: 9.000 €

  Tècnics i venda d'entrades: 380 €.

   Despeses indirectes (publicitat, llum, etc.): 500 €

 

A la pregunta de què està fent l'ajuntament per tal que això no es repeteixi és minimitzar les obres de risc, entenent les obres de risc com a espectacles d'un pressupost tan elevat que suposen pèrdues importants si no s'aconsegueix omplir el teatre-auditori de gom a gom.

Esperem haver donat resposta a la teva petició.

 

Salutacions,

 

Marc Verdaguer

 

 

 

Nova carta


Agenda de participació

Juliol 2018
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Identificació

Twitter setting false

Plaça Onze de Setembre, s/n :: 08506 Calldetenes :: Tel. 93 886 31 05 :: calldetenes@diba.cat :: ¿No tens un compte? ::