Autor: Joan Pi Puig
Categoria: Consulta
Data: Divendres, 27 Juliol 2012
Destinatari:
Miquel Erra Gallach
Sanitat, Ensenyament i Patrimoni Cultural
Miquel Erra Gallach
Ple extraordinari del Torrental

Bon dia Marc,

Per dilluns s' ha convocat un ple extraordinari , un ple que es va preveure per tractar del Torrental i al que s' han incorporat un bon grapat de punts més, al meu entendre de manera equivocada,  ja que el tema del Torrental es de prou complexitat com per ser monogràfic. De tots aquets punts en aquest escrit em  vull centrar en el punt AP4, que parla de demanar responsabilitats tècniques al anterior director d' obra.

Durant la campanya electoral i en el ple de investidura que van determinar el canvi de govern, des de CUP-PeM vareu insistir repetides vegades en  la mala gestió del antic govern,  i en que vosaltres aportaríeu llum i transparència  al ajuntament , en especial en el tema del Torrental,  i que exigiríeu responsabilitats. També vareu defensar durant tota la legislatura anterior, que els tècnics feien el que els encarregava l' antic alcalde, i per tant era ell qui era responsable del que passava.

Es per aquest motiu que ara que us decidiu a tractar en un ple el tema del Torrental, desprès de marejar la perdiu durant mesos i mesos  amb el informe,  i vist el que comentava en el punt anterior sobre a qui en fèieu responsable, no em deixa de sorprendre que ara l' equip de govern porti al ple demanar responsabilitats als tècnics, i no la demani al màxim responsable del antic govern, suposo que amb el vist i plau del teu grup.  No ho veus contradictori ?

Per facilitar la teva resposta em permeto fer-te algunespreguntes:  Un cop analitzat el informe del Torrental,  els membres del grup municipal de CUP-PeM creieu que l' anterior alcalde va cometre alguna irregularitat?, si n' hi han hagut em podeu explicar a mi i al veïns exactament quines ?, i en el mateix supòsit de que n' hi hagin hagut, penseu exigir també responsabilitats politiques i actuar fins a les darreres conseqüències per la via que calgui, en defensa del interessos dels calldetenencs tal com vareu prometre ?

Com sempre valoro molt positivament aquesta eina de Consensus,  que ens permet als veïns deixar les nostres inquietuds i consultes d' una manera clara i pública, es per això que a part de les explicacions que pugueu donar en el ple que no dubto que seran moltes, et demano que em contestis també per aquest mateix canal.

Molt agraït
Nova carta


Agenda de participació

Juliol 2018
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Identificació

Twitter setting false

Plaça Onze de Setembre, s/n :: 08506 Calldetenes :: Tel. 93 886 31 05 :: calldetenes@diba.cat :: ¿No tens un compte? ::